Dirk-Jan Dekker

Informatie

Dirk-Jan Dekker is in het jaar 2005 gestart in de financiële dienstverlening. Hiervoor heeft hij de studie Bedrijfseconomie en docentenopleiding Algemene Economie/Bedrijfseconomie gevolgd. Momenteel volgt hij in de avonduren de master privaat recht ter completering van zijn kennis in de adviespraktijk.

Hij heeft meer dan 10 jaar als interim financieel adviseur en private banker bij diverse lokale Rabobanken, ABN-AMRO en voormalig Frieslandbank gewerkt. Daarnaast werkt hij als zelfstandig adviseur, docent en trainer in de financiële dienstverlening. Ten slotte is hij assessor bij de federatie financieel planners. Met zijn kennis en ervaring beoordeelt hij de kandidaten op de toetstermen voor de permanente educatie. De doelstelling blijft de kandidaat in zijn kracht te zetten en waar nodig extra bagage voor zijn of haar adviespraktijk te mee te geven.

Zijn drive als eigenaar van DekkerSolutions is, om voor de klant de tijd, rust en uiteindelijke verschil te maken om hem of haar te helpen bij de oplossing. Met als doel: het behalen van (financiële) dromen en doelen.

Specialisme:
-Financiële Planning
-Docent, Trainer & Coach

Dirk-Jan Dekker

De Swan 3
8502 DK Joure
Telefoon: 0513 852532
Email: info@dekkersolutions.nl

TOP