Klant en het advies op #1

DekkerSolutions is ontstaan uit een idee van Dirk-Jan Dekker. Dirk-Jan is jarenlang werkzaam in de financiële dienstverlening. DekkerSolutions wil de klant weer laten ervaren dat de klant en het advies weer op plaats 1 staat.

De (financiële) doelen en wensen van onze klanten zijn leidend. In plaats van een productoplossing willen wij voor de klant een passend advies en uiteindelijke oplossing realiseren. Wij hebben ervaring op het gebied van hypotheken, pensioen, lijfrentes, vermogen, levensverzekeringen en andere financiële producten. Naast een hoogwaardig en onafhankelijk advies, kan DekkerSolutions ook bij diverse partijen bemiddelen. Om een goede analyse en gevoel bij de klant te krijgen vragen wij ook niet dat u bij ons op kantoor komt. Wij komen graag bij u thuis! Naast wellicht praktische zaken ervaart u zo uw eigen omgeving.

Wij geven persoonlijke aandacht

Wij streven naar de hoogste kwaliteit

Wij gaan door tot het doel is bereikt

Wij zijn gecertificeerde adviseurs

ONS TEAM

Onze adviseurs

Dirk-Jan

Dirk-Jan is zeer ervaren in het financiële vakgebied. Hij wordt door grote bancaire organisaties ingehuurd vanwege zijn expertise. Dirk-Jan zorgt voor het gewenste resultaat.

TOP